Hrvatski radio

Radio Zadar

F. Jadrijev: KKOI Zadar ide po Kup i prvenstvo!

05.12.2020.

07:54

Autor: Željko Kapelari

F. Jadrijev: KKOI Zadar ide po Kup i prvenstvo!

F. Jadrijev: KKOI Zadar ide po Kup i prvenstvo!

Foto: - / -

Na najbolji mogući način s dvije pobejde su novu sezonu u natjecanju Prve lige košarke u kolicima otvorili predstavnici KKOI Zadar. Zadrani su na turniru koji je bio održan u Slavonskom Brodu porazili domaćina Slavonski Brod te sastav Zagreba.

“Skupili smo se, nakon što smo imali kiks na prošlogodišnjem Kupu prije mjesec dana gdje smo ispali, bili smo izvan forme. Sada smo ipak sve shvatili ozbiljnije, spremili smo se puno bolje I stigli smo do za nas jako važne dvije pobjede na otvaranju sezone i pokazali da ćemo biti dobri i ove godine” - ističe predsjednik i igrač KKOI Zadar, Filip Jadrijev.

Kad se nastavlja prvenstvo.

"Natjecanje je otkazano kako smo dobili obavijest od našeg Saveza zbog cijele ove situacije s koronavirsuom. Nadam se da ćemo ipak zaigrati opet kroz mjesec dana, želimo to i vjerujemo da će tako i biti. Treniramo i živimo za te utakmice”.

Zadar će također biti domaćin jednog kola lige.

“Tako je, želimo našim sugrađanima se prikazati u najboljem svjetlu. Od ove sezone treniramo u ŠC Višnjik, napokon imamo sve ono što nam je potrebno i sada je sve na nama”.

Cilj.

“Idemo odigrati što bolje. Uvijek idemo na najviše, svaki sportaš to želi i radi za najviši cilj. Idemo po Kup i prvenstvo, nadam se da će se stanje popraviti i da ćemo mi na terenu pokazati, za što treniramo i čemu težimo” - zaključio je Jadrijev.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.