Hrvatski radio

Radio Zadar

Fešta do jutra na gradskim ulicama i trgovima

31.12.2016.

09:23

Autor: S. Jakšić Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bit će zabave do jutra, na pet lokacija na Poluotoku svirat će osam bendova i pjevača, najavljuju iz zadarske Turističke zajednice. Veselice najavljuju i otočani, a večeras će nakon 20-ak godina oživjeti i kultna diskoteka 80-ih u Zatonu.

 

Na zadarskom Narodnom trgu će nastupiti Tomislav Bralić & klapa „Intrade", Ivan Zak, na drugim zadarskim trgovima još nekoliko izvođača, a u odnosu na više prošlogodišnjih dočeka na otvorenom, ove godine u Zadru imamo i jednu novu lokaciju za živu svirku. Ante Galić iz Turističke zajednice:

Na sred Kalelarge između trga i Foruma kod HNK, tu će biti jedan jazzy zvuk uz grupu Black coffee...

Uz dočeke u brojnim ugostiteljskim objektima cijeli Poluotok bit će u pokretu - to će biti i najbolji način za borbu protiv niskih temperatura koje najavljuju, no ima onih koji se temperatura oko ništice ne boje, pa je zato doček organiziran i na klizalištu Ledeni park. Ledeno sigurno neće biti u legendarnoj Turisthotelovoj diskoteci u Zatonu čiju prašnjavu tehniku je oživio Neno Stojaković i njegova ekipa:

Tu je cili šleper opreme došao, 50-60 novih uređaja, led ekran na pozornici, led mreže po cijelom prostoru...interes je ogroman, da ima još 3 Saturnusa bilo bi sve puno, toliko su ljudi željni...

Posebnost ovogodišnjih božićnih i novogodišnjih zbivanja je i Čarolija na Silbi gdje je skupina mladih ovih dana okupila više od 50 izvođača . Predsjednica Mjesnog odbora Sara Lovrović:

Je, stvarno nam je drago jer su slike Adventa na Silbi obišle cijelu Hrvatsku, a za doček Nove vam na Silbi svira grupa Nandino ...

Energično i karizmatično najavljuju da će biti u Biogradu. Marijan Stopfer iz gradske uprave:

Pa evo doček Nove godine sa Željkom Bebekom u parku kod autobusnog kolodvora, vatromet je u 24 sata , kreće sa rive...

Čitav niz ugostiteljskih objekata po gradu i županiji još najavljuje veselice do ranih jutarnjih sati , a bez obzira hoćete li 2016. Ispratiti na otvorenom u zatvorenom , s većom ili manjom ekipom, neka vam je sretno, poštovani slušatelji, zdravi i veseli nam bili i Radio Zadar slušali i u 2017.-oj.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.