Hrvatski radio

Radio Zadar

Festival vjenčanja

02.03.2013.

08:15

Autor: bk

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Promenada mladenki, promocija torti i slastica - na još jednom Festivalu vjenčanja.

Promenadom mladenki od Trga 5 bunara, Kalelargom prema Arsenalu, počinje 6. po redu Festival vjenčanja. Izlazak manekenki odjevenih u vjenčanice na glavne trgove i ulice Poluotoka planiran je u 10 sati.

Danas i sutra u zadarskom Arsenalu izlaže 50-ak obrtnika koji na različite načine sudjeluju u organizaciji vjenčanja. Glasnogovornica Arsenala Sanja Perković napominje kako program u Arsenalu traje do 20 sati navečer, a počinje u 11.

 

U subotu ujutro s početkom u 11 sati u Arsenalu će svi posjetitelji imati priliku posjetiti festivalski doručak na kojem će biti promocija torti i slastica. Uz to bit će prezentacija cvijeća te još nekih potrebitih stvari za vjenčanje.  

 

Modne revije sa zabavnim programu počinju u 17 sati. Budući da se Festival odvija blizu obilježavanja Međunarodnog dana žena , ističe Sanja Perković, svaki izlazak manekenki na modnoj reviji počet će s točkom u kojoj će se prikazati život žene na različite načine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.