Hrvatski radio

Radio Zadar

Finalna večer programa Ženijalni dani: Noćni putnici

10.03.2023.

09:47

Autor: RZD

Kino Zona

Kino Zona

Foto: RZD / Radio Zadar

Za finalnu večer programa 'Ženijalni dani' u Kino Zona donosi optimizmom i nadom ispunjenu francusku dramu ''Noćni putnici''!

Svibanj je 1981. i ulice Pariza pune su slavljenika nakon izborne noći, zrak je nabijen optimizmom i nadom. No Élisabet nije slavljenički raspoložena. Napustio ju je muž i ostavio je da se sama brine o njihovo dvoje djece. 


Ne znajući za poraz, Élisabet nalazi posao u kasnonoćnoj radioemisiji, a u okrilje svog doma prihvaća i novu članicu – tinejdžericu Talulu bez doma i obitelji. Iako će s njima ostati kratko, Talulah će ostaviti neizbrisiv trag u životima Élisabet i njezine djece.


Glumačku postavu predvodi uvijek zapažena i pouzdana Charlotte Gainsbourg potpomognuta talentiranim Quitom Rayonom Richterom, Noée Abitom, Megan Northam i Thibaultom Vinçonom, odnosno, dobro nam znanom Emmanuelle Béart.


''Noćni putnici'' su na rasporedu u subotu 11. ožujka s početkom od 20 h, ovog puta u Koncertnoj dvorani Kneževe palače. Ulaznice po cijeni od 3,98 eura (30 kuna) mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka prikazivanja.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.