Hrvatski radio

Radio Zadar

Fizički obračuni u Medviđi i Benkovcu

08.04.2013.

10:35

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Medviđi fizički obračun 49-godišnjaka i 57-godišnjaka. Obojica su zaradila prijave, a prijavu je "zaradio" i 53-godišnji vlasnik kafića iz Benkovca.

Jučer oko 15 sati policija je morala intervenirati u Medviđi zbog svađe 49-godišnjaka i 57-godišnjaka, čiji je sukob prerastao u fizički obračun. Nakon prepirke, muškarci su se počeli gađati kamenjem, pa je mlađi muškarac lakše ozlijeđen. Obojica su zaradila prijave te im je zabranjeno približavati se jedan drugome. Policija je jednako postupila i prema 53-godišnjem vlasniku kafića iz Benkovca, koji se noćas oko jedan sat potukao s 22-godišnjom gošćom. Oboje su bili pijani, a svađu i uvrede završili su šakama. 

Lopovi i dalje operiraju na otocima

U protekla dva mjeseca u Ugljanu je nepoznati lopov ukrao devet aluminijskih kontejnera u vlasništvu trgovačkog društva vrijednih oko 10 tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.