Hrvatski radio

Radio Zadar

Gajdaši na Forumu

25.06.2013.

15:28

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Francuska Republika, Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske u srijedu se predstavljaju na manifestaciji "Europa u Zadru. Izložba fotografija francuskog autora Jean – Marc Caraccija je u atriju Kneževe palače, a na Poljani Ivana Pavla II. nastupa skupina United Colours of Tartan -Tartan army Croatia.

Manifestacija ˝Europa u Zadru˝  nastavlja se u srijedu, 26.lipnjaizložbom fotografija francuskog autora Jean – Marc Caracci - ja. Poznati projekt pod nazivom ˝Homo urbanus europeanus˝ izložit će se u atriju Kneževe palače s početkom u 20:00 sati. Uz predstavljanje Francuske Republika u sriedju će se Zadranima predstaviti i Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske. U 21:00 sat na Poljani Ivana Pavla II. nastupa skupina United Colours of Tartan (Tartan army Croatia), koji predstavljaju Ujedinjeno Kraljevstvo. Posjetitelji će moći doživjeti duh ˝otoka˝ kroz zvuke gajde, flaute i bubnja.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.