Hrvatski radio

Radio Zadar

Gdje mogu potražiti pomoć, kome se povjeriti ?

27.11.2018.

06:46

Autor: HRT radio zadar

ilustracija: Marko Prpić / Pixsell

ilustracija: Marko Prpić / Pixsell

Foto: - / -

Učinite to u besplatnom Savjetovalištu u zadarskoj Poliklinici, a tako će vas dočekati i kada im se možete obratiti, doznajte u Tjednu otvorenih vrata koji je počeo jučer, a traje do petka, 30.11.2018.

Sve zainteresirane osobe mogu nazvati na kontakt broj:023 630 575 ili nas posjetiti na adresi:Ljudevita Posavskog 7 (u zgradi Poliklinike OB Zadar) radnim danima od 08:00h do 13:00h! Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti, Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti pri Zavodu za javno zdravstvo Zadar poziva sve građanke i građane Zadarske županije na TJEDAN OTVORENIH VRATA u trajanju od 26.11.2018. do 30.11.2018. 

Odjel za mentalno zdravlje: Tijekom tjedna otvorenih vrata svi zainteresirani se mogu informirati o radu BESPLATNOG Savjetovališta za mentalno zdravlje namijenjenog osobama svih uzrasta te se uključiti u tretman Savjetovališta ukoliko imaju poteškoće na osobnom, obiteljskom ili socijalnom planu. Također se možete upoznati sa ostalim projektima i preventivnim aktivnostima koje provode djelatnice i djelatnici Službe.

Odjel za prevenciju ovisnosti: Također pozivamo sve osobe koje su suočene s problemom ovisnosti, bilo da se radi o njima samima ili nekoj bliskoj osobi, da na jednostavan način dođu do relevantnih informacija ili se uključe u neki od tretmana koje nudi Služba. Građani mogu doći bez uputnice i prethodne najave te se savjetovati s našim stručnjacima, a ukoliko postoji potreba, mogu učiniti i toksikološku analizu urina na psihoaktivne tvari.

Putem pisanih materijala, brošura i letaka, možete se informirati o različitim oblicima i sredstvima ovisnosti kao i o tematici vezanoj uz mentalno zdravlje.

Na raspolaganju Vam stoji STRUČNI TIM sastavljen od: psihijatara, epidemiologa, psihologa, pedagoga, sociologa i medicinskih tehničara - poručili su iz SLUŽBE ZA MENTALNO ZDRAVLJE I PREVENCIJU OVISNOSTI Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.