Hrvatski radio

Radio Zadar

Gestin novogodišnji TV show : za poštenje i fer play

28.12.2015.

08:17

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vesela i rasplesana predstava Zajedno u Novu je dječja komedija koja nosi snažnu poruku. Do vlastitog uspjeha nikad ne smijete dolaziti tako da povrijedite, omalovažavate, ismijavate druge, kako bi sebe istaknuli i došli do zadanog cilja. Poštenje i fer play su vrline koje su potrebne za dobar CV.

Plesna udruga Gesta izvest ce 28.12.2015 u 18h u Hnk-a Zadar svoju novu dramsko- plesnu predstavu pod nazivom ZAJEDNO U NOVU.Ova predstava je ujedno i 36.produkcija Geste koja njeguje specifican plesni izričaj koji publika koja prati njen rad itekako dobro prepoznaje.Predstavu je kao i sve do sada smisli umjetnicka voditeljica Geste Nena Jurišić koja je ujedno i koreograf svih predstava.Kao sto i sam naslov kaže zajedno u Novu 2016 godinu cemo uci sa Gesticama i to putem novogodisnjeg televizijskog show-a kroz koji ce nas voditi glumci dobro poznati iz Gestinih ranijih produkcija Nika Zekić(kao Niki Minutaž),Lora Lekaj(kao Anela) i Ante Dujić(kao Toni Bontoni)kojem je ovo prvi glumacki angazman,iako mu scena nije nepoznanica obzirom da je dugogodisnji plesac i voditelj u plesnoj udruzi In Fluks.Sporedne uloge su Davor Valčić frontmen grupe Postolar Tripper(kao ravnatelj NTV-a)i Niko Zelanovic(kao sportaš)Iva Prgić (kao glumica)

Predstava je pripremana tri i po mjeseca i na njoj je radio cijeli tim Geste.Sanja Zalović potpisuje režiju i ovaj puta tekst zajedno sa stalnim tekstopiscem Geste prof.Hrvojem Dukicem.Gesta u ovoj predstavi ima i svoj novi song Baby tv za koji je tekst napisala Nena Jurišić,a glazbu prof.Pehar.Scenografiju kao uvijek sjajno napravi John Čolak(hnk) i rekvizite Dragan Sinovčić(klz).
Za oblikovanje svjetla zaduzen je Stipe Bujas iz Arsenala koji je ovom prilikom i partner predstave.Ton majstor Darko Predragović-Dabi izborim glazbe,zvucnim efektima,reklama i svojim radio glasom ce dodatno upotpuniti vecer koja ce odati dojam da smo zaista u tv studiju.

Vesela i rasplesana predstava Zajedno u Novu je djecja komedija koja nosi snaznu poruku.Do vlastitog uspjeha nikad ne smijete dolaziti tako da povrijedite,omalovazavate,ismijavate druge, kako bi sebe istaknuli i dosli do zadanog cilja.Poštenje i fer play su vrline koje su potrebne za dobar CV.

Predstava je rasprodana. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.