Hrvatski radio

Radio Zadar

Giboni u Arsenalu: Glazbene salve u slavu života i ljubavi

13.05.2018.

02:11

Autor: Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto: - / -

Giboni je u toploj subotnoj noći Zadranima svojim pjesmama još jednom pokazao koliko je ljubav veličanstvena, a život čudesan. U prepuni Arsenalna donio je zanos i dvojbe koje donosi ljubav, ali i radost života. Učinio je to jednostavno i snažno. I svatko se mogao pronaći u nekoj od pjesama.

On i njegov band svirali su više od dva sata. Ne smije se reći hitova, jer ono što Zlatan Stipišić radi nije potrošna roba za jednokratnu upotrebu. Što god su svirali zvučalo je svježe, iskreno i moćno. Bila su tu i dva dodatka na poziv.

Išli su iz stvari u stvar uz stalnu podršku publike, a Gibonijev kontakt s publikom i njihove reakcije izgledale su čak intimno, kao najbolja kućna zabava. Ikad.

Bratoš i ekipa iz benda očito su spremni na sve. Pored takvog banda Giboni može u bilo kom trenutku koncert odvući "nepoznato" što se i događalo. Na zadovoljstvo publike naravno, ali ni u jednom trenutku se nije činilo da se itko "pogubio". Dojmljivi su bili prateći vokali, gostovanje Ivane Husar...

Set lista se ne čini iznimno važnim trenutkom svirke, iako sigurno postoji dogovorena dramaturgija koncerta.  No, neka ostane zabilježeno koncert je završio Udicom. 

 

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.