Hrvatski radio

Radio Zadar

Glazbena udruga LIBRETO „Znam da mogu sve“

18.06.2017.

11:21

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

ZNAM DA MOGU SVE naziv je najnovije produkcije, odnosno cjelovečernjega koncertnoga kolaža koji priređuje Glazbeni studio LIBRETO.U njemu će sudjelovati gotovo 70 glazbenih nada, i to kroz pjevanje, sviranje gitare, scenski pokret, vlastite glazbene priče i izrađene instrumente.

 

U njemu će sudjelovati gotovo 70 glazbenih nada, i to kroz pjevanje, sviranje gitare, scenski pokret, vlastite glazbene priče i izrađene instrumente.

Oni su  DJEČJI ZBOR LIBRETIĆI, maleni LABOSIĆI, pjevači solisti te klasični gitaristi, a glazbenu su Vam poslasticu spremili točno za početak  tjedna, u ponedjeljak, 19. lipnja, od 20:00h, i to po prvi put baš na daskama  HNK – a Zadar, u oko dvije godine svoga sveukupnoga djelovanja.

Karte po cijeni od 30 kn možete kupiti u slobodnoj prodaji na dan koncerta na blagajni HNK – a Zadar, od 11: 00 – 13: 00 h, ili neposredno prije početka istoga, od 18:00h nadalje.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.