Hrvatski radio

Radio Zadar

Gledajte " Sutomišku ljubavnu priču"

13.10.2018.

10:30

Autor: Naši školji/HRT

Gledajte " Sutomišku ljubavnu priču"

Gledajte " Sutomišku ljubavnu priču"

Foto: - / -

Točno prije godinu dana pala je “prva klapa” dokumentarnog filma o Branku i Jennifer Antišin iz Sutomišćice, a ove subote, 13. listopada, na Trećem programu HTV-a u 17.30 sati, moći ćemo premijerno vidjeti “Sutomišku ljubavnu priču”, javlja portal "Naši školji".

Branko i Jennifer su se upoznali u Montrealu. Ona je došla s Kariba, on iz Sutomišćice na otoku Ugljanu. U Kanadi su proveli cijeli radni vijek, ali nisu se odmah doselili na otok. Proveli su neko vrijeme na otoku, pa su se vratili u Kanadu. Kasnije su odlučili ostatak života provesti na otoku gdje dane provode u vrtu ili u obližnjoj marini. Vole zabavu i pjesmu te uživaju u životu. U obližnjoj marini stekli su brojna prijateljstva sa strancima, a mnogi od njih su toliko zaljubljeni u Hrvatsku da im je ona novi, drugi dom. Iako ne žive u kući nego na jedrilici, njihovi engleski prijatelji Hrvatsku smatraju svojim drugim domom. Ljubavna priča Branka i Jennifer nam pokazuje sklad života na otoku gdje su sljubljeni priroda i suvremeni način života. I dok se Branko vratio doma, Jennifer s Kariba je sretna jer je pronašla sreću u životu s Brankom na egzotičnom otoku Ugljanu.

Scenaristica i redateljica: Tatjana Kanceljak
Snimatelj: Dražen Lipka
Montažer: Filip Karabelj
Skladatelj: Matej Meštrović
Producent: Marko Kaić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.