Hrvatski radio

Radio Zadar

Glumci s užitkom ponovno na sceni

28.05.2020.

10:34

Autor: Radio Zadar

Glumci s užitkom ponovno na sceni

Glumci s užitkom ponovno na sceni

Foto: - / -

Nakon dvomjesečne stanke zadarski HNK otvorio je vrata posjetiteljima i vratio svoje glumce na daske koje život znače. Prva predstava koju je publika mogla pogledati bila je Tri verzije života, koja je na programu bila u dva termina - u utorak i srijedu.

Glasnogovornica HNK Zadar, Nena Ninčević Mandić prenijela je iskustva glumaca: Prva izvedba Tri verzije života bila je dirljiva, bio je manji broj posjetitelja zbog novonastale situacije i smanjenog broja sjedala. Glumci su se sa užitkom vratili na scenu, bilo je uzbuđenja na samom početku, bili su presretni što mogu ponovno, nakon poduže pauze, zaigrati za našu vjernu publiku koja je bila uz nas svo ovo vrijeme. Nena Ninčević Mandić najavila je i program koji nas očekuje: Ono što slijedi su dvije pretplatničke predstave, 29. svibnja Kerekeš teatar nam stiže u goste s predstavom "Pod hitno na hitnu" i 4. lipnja predstava "Leda" Miroslava Krleže, šibenskog HNK.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.