Hrvatski radio

Radio Zadar

GO SDP Zadar raspisao unutarstranačke izbore

11.11.2017.

13:35

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na sjednici Gradskog odbora zadarskog SDP-a raspisani su redovni unutarstranački izbori za sva stranačka tijela. Izbori na kojima će zadarski SDP-ovci birati novog predsjednika, potpredsjednike, članove Predsjedništva i Gradskog odbora će se održati 26.studenoga u hotelu Kolovare.

Sva stranačka tijela se biraju po principu jedan član jedan glas, a pravo glasa i kandidiranja na izborima imaju svi članovi stranke koji se nalaze u evidenciji članstva na dan raspisivanja izbora koji nemaju dugovanja po osnovi članarine za razdoblje od šest mjeseci i dulje.

 Rok za prijavu kandidatura teče od dana raspisivanja izbora, od subote 11.11.2017., i traje zaključno s petkom 17.11.2017. godine.

 Osim stranačkih tijela, članice i članovi GO SDP Zadar će na Izbornoj konvenciji izabrati i svoje predstavnike koji će predstavljati organizaciju na Izvještajno-tematskoj konvenciji SDP-a Hrvatske koja će se održati 16. prosinca 2017. godine u Zagrebu, izvjestili su iz tajništva zadarskog SDP-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.