Hrvatski radio

Radio Zadar

Godišnje nagrade TZ Zadarske županije: Saša Bačić zaslužni pojedinac

23.12.2019.

10:37

Autor: md/tp

Foto/ Marin Dražić

Foto/ Marin Dražić

Foto: - / -

U Hotelu Kolovare uručene su nagrade TZ Zadarske županije za 2019. koja se dodjeljuje u suradnji sa Zadarskim listom za najbolju instituciju, destinaciju, proizvod, komercijalni subjekt, agenciju, događanje te unaprjeđenje turizma u zaleđu i na otocima kao i zaslužnom pojedincu.

Saša Bačić proglašen je najboljim pojedincem. Nacionalni prak Paklenica najbolja je institucija. Turistička zajednica općine Sali je najbolja destinacija, kampu Soline dodijeljena je nagrada za komercijalni subjekt, Virtualna šetnja Zadrom agencije Magic Croatia je najbolji turistički proizvod. Naj agencija je Caliper, a događanje Zrmanja adventures festival. Posebnu nagradu dobili su poljoprivredna zadruga Maslina i vino za povezivanje ekološke proizvodnje i turizma u zaleđu, a za napredak na otocima, projekt "Gospodar otoka"

Nagrade su preuzeli Natalija Andračić iz Paklenice, Kristina Brčić iz kampa ILirija, Lucija Grbin iz TZ Sali, Đuro Župan rafting Zrmanja, Veronika Mudri Šestan iz agencije Magic Croatia, zatim  Nikola Bajlo agencija Caliperte, Rade Bobanović Masvin te iz TZ Preko Ivan Košta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.