Hrvatski radio

Radio Zadar

Gospić: Tukli se interventni policajci

03.10.2013.

11:43

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog tučnjave ispred jednog noćnog kluba u Gospiću tamošnji načelnik PU suspendirao je dvojicu interventnih policajaca i protiv njih pokrenuo disciplinski postupak.

Kako je priopćila Ličko-senjska policija interventni policajci (25 i 28) su protekle subote kratko iza dva sata nasrnula na dvojicu mladića (32 i 30) iz Gospića te teško ozlijedili starijega mladića. Udarali su nogama i rukama po glavi i tijelu. U sukob se umiješao njegov prijatelj koji je na isti način napao starijega policajca te ga udarajući po glavi i tijelu teško ozlijedio. 

Policija je protiv svojih dvojice djelatnika, koji su se "mlatili" van službe, te 30-godišnjaka podnijela kaznene prijave. Kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da je u sukobu sudjelovao još jedan interventni policajac. Zato će policija protiv svih policajaca koji su na bilo koji način bili umiješani u tučnjavu pokrenuti disciplinske mjere. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.