Hrvatski radio

Radio Zadar

Gostuju francuski znanstvenici

17.05.2013.

13:55

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Francuski studenti i znanstvenici sa Sveučilišta za poslovni menadžment gostuju na Zadarskom Sveučilištu u Školi socijalne revizije

U organizaciji Sveučilišta za izučavanje poslovnog menadžmenta ESSEC iz Francuske danas je na zadarskom Sveučilištu otvorena "Škola socijalne revizije". Sudjeluje oko 50 znanstvenika, a središnja tema je - Socijalna revizija i odgovorni menadžment. Prema riječima organizatora glavni cilj je razmjena iskustava i jačanje suradnje između zadarskog i francuskog Sveučilišta.

Predsjednik Hrvatsko - francuskog poslovnog kluba u Parizu, Marijan Matulić napominje kako je glavni cilj jačanje suradnje između zadarskog i francuskog Sveučilišta:

"ESSEC je jedno od najjačih sveučilišta u Francuskoj, poznati Financial Times pozicirao ih je kao drugo u Europi, oni dolaze ovdje kako bi upoznali Zadar i kolege, da bi sklopili poznanstvo za daljnju suradnju" navodi Matulić.

Škola se održava danas i sutra.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.