Hrvatski radio

Radio Zadar

Grad košarke: Dario Kljajić i Arsen Travica novi članovi Nadzornog odbora KK Zadar

23.08.2022.

11:03

Autor: HRT RADIO ZADAR

Dario Kljajić i Arsen Travica

Dario Kljajić i Arsen Travica

Foto: / / Grad košarke

Završeni su prvi demokratski izbori za članove Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar u organizaciji Udruge Grad košarke. Na stranicama Udruge jučer su objavljeni pobjednici, odnosno dva člana koji će u konačnici ući u NO. 

- Ovim putem, ponosni na cijeli proces, sve kandidate i sve koji su glasali, obaviještavamo kako su gospoda Dario Kljajić i Arsen Travica pobjednici prvih povijesnih demokratskih izbora navijača za Nadzorni odbor KK Zadar - objavio je Grad košarke putem svoje facebook stranice.


Rezultati izbora zaključno s 20:00 dana 22.08.2022. su sljedeći:


78,82% glasača glasovalo je za Daria Kljajića


46,80% glasača glasovalo je za Arsena Travicu


40,89% glasača glasovalo je za Denisa Krupića


17,24% glasača glasovalo je za Veljka Nisetea


Dodatno, od ukupnog broja glasova (s obzirom na to da je svaki glasač mogao dati maksimalno dva glasa), kandidati su osvojili sljedeći broj: Dario Kljajić 42,90% (od maksimalnih 50%) svih glasova, Arsen Travica 25,47% svih glasova, Denis Krupić 22,25% svih glasova, Veljko Niseteo 9,38% svih glasova.


Glasovala su ukupno 203 punoljetna člana Grada košarke s pravom glasa


- Od srca čestitamo izabranim kandidatima! Isto tako, od srca čestitamo i preostaloj dvojici kandidata, našim zadarskim srcima - poručili su iz Udruge Grad košarke. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.