Hrvatski radio

Radio Zadar

Grad pita Zadrane: Kako vidite razvoj šume Musapstan

04.11.2020.

13:24

Autor: Filip Buzov

HRT Zadar

HRT Zadar

Foto: - / -

U tijeku je ispitivanje javnog mijenja o trenutnom stanju, razvoju i potencijalnim aktivnostima u šumi Musapstan - koja već dugi niz godina čeka bolju budućnost - unatoč tome što je mnogi proglašavaju zelenim plućima grada.

Online anketa se nalazi na službenim stranicama grada, a Zadrani je mogu ispuniti još tjedan dana.

Sve se radi s ciljem izrade predstudije modela razvoja šume Musapstan - stoga je važno mišljenje građana - pojašnjava voditelj Odsjeka za pripremu i provedbu EU projekata grada Zadra Josip Milić: Dakle kroz tu predstudiju izradit će se jedan predakcijski plan upravljanja koji će sadržavati minimalne mjere, aktivnosti i nadležnost za praćenjem provedbe, tako da očekujemo, da do kraja godine , dobijemo tu predstudiju , zapravo to će biti jedan važan dokument na kojem će se moći temeljiti daljni razvoj urbane šume Musapstan, a koja važna za grad Zadar. 

 Rezultati anketnog istraživanja doprinijet će utvrđivanju trenutnog stanja šume Musapstan, izazova u njezinom razvoju te će se ne temelju njih predložiti potencijalne razvojne aktivnosti i projekti na prostornom obuhvatu šume Musapstan - stoji u najavi online ankete koju možete pronaći ovdje ..

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.