Hrvatski radio

Radio Zadar

Grad predao dio kompleksa Mocire OŠ Voštarnica

06.11.2020.

09:38

Autor:

izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar

izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar

Foto: - / -

Grad Zadar je, 13. listopada 2020., preuzeo od Izvođača KREKIĆ AVANGARD d.o.o. izgrađenu građevinu radnog naziva Centar za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama „Mocire, objavila je na svojim facebook-stranicama OŠ Voštarnica.

Istoga dana, Grad Zadar je predao krajnjim korisnicima dijelove izgrađene građevine Centra „Mocire“ na korištenje, čuvanje i održavanje, pa je tako prostor koji pripada školi predao OŠ Voštarnica-Zadar.

Završen je postupak javne nabave opreme i namještaja za novu školsku zgradu OŠ Voštarnica-Zadar te slijedi realizacija opremanja u smislu isporuke opreme i namještaja do kraja 2020. Predviđeno je preseljenje i početak rada u novoj školskoj zgradi u siječnju 2021.

Galerija
izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar, Foto: -/-
izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar, Foto: -/-izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar, Foto: -/-izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar, Foto: -/-izvor: FB/OŠ Voštarnica-Zadar, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.