Hrvatski radio

Radio Zadar

Grad Zadar: Hoće li biti postignut dogovor?

04.01.2023.

09:48

Autor: Filip Buzov

grad Zadar

grad Zadar

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Po prvi puta funkcioniranje grada i svih proračunskih korisnika je u pitanju i imat ćemo ozbiljne posljedice već u siječnju - izjavio je posljednjeg radnog dana u godini zadarski gradonačelnik Branko Dukić na izvanrednoj konferenciji za novinare, prozvavši još jednom oporbenu većinu zbog, kako je rekao, nezakonitih amandmana.  

O obustavi izvršenja proračuna izvijestio je i ministarstva financija i uprave, dodao je te pozvao gradske vijećnike da u roku od osam dana isprave navodne nezakonitosti. U kojem smjeru će se razviti političke napetosti u Zadru doznat ćemo već danas jer je vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša najavio konferenciju za novinare, a poznato je i kako je Enio Meštrović jučer bio na sastanku u Gradskoj upravi. Ukoliko se postigne dogovor, sutra bi trebala biti održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća, evo što nam je jutros rekao - predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić

Marko Vučetić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.