Hrvatski radio

Radio Zadar

Grad Zadar smanjuje cijene najma za prva tri mjeseca 2019.

05.12.2018.

06:30

Autor: Toni Pajkin

Foto/Grad Zadar

Foto/Grad Zadar

Foto: - / -

Proračun za 2019. novi natječaji za učeničke i studentske stipendije, smanjenje zakupnina za poslovne prostore u vlasništvu grada za prva tri mjeseca sljedeće godine, te kako napreduju radovi koji su u tijeku na prometnicama u Zadru teme su jutrošnjeg kolegija gradonačelnika Dukića.

Prijedlog Proračuna Grada Zadra za 2019. ,informacija o završetku izrade prometnog Masterplana regije Sjeverna Dalmacija, raspisivanje natječaja o dodjeli 115 novih učeničkih i studentskih stipendija, te natječaja i dodjeli stipendija studentima iz obitelji slabijeg imovinskog stanja uz utvrđivanje liste deficitarnih zvanja/studija za akademsku 2018./2019. godinu neke su od tema o kojima će se danas govoriti na kolegiju zadarskoga gradonačelnika Branka Dukića. Kolegij će predložiti i odluku o smanjenju zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu Grada Zadra za prava tri mjeseca sljedeće godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.