Hrvatski radio

Radio Zadar

Gradonačelnik Dukić: Nema zastoja u razvoju Zadra

30.12.2018.

11:18

Autor: AK-TP-SJM

foto: grad Zadar

foto: grad Zadar

Foto: - / -

"Stabilnost proračuna, isplata kreditnog zaduženja za ŠC Višnjik, orijentacija na mlade obitelji i potrebe mladih, to su samo neke od aktivnosti koje sam sa svojim timom kao gradonačelnik provodio u godini koja je na izmaku" istaknuo je zadarski gradonačelnik u razgovoru za zadarski HRT Centar.

Stabilnost proračuna, isplata kreditnog zaduženja za izgradnju Športskog centra Višnjik, orijentacija na mlade obitelji i potrebe mladih, uz osjetljivost za potrebite i nastojanja da budemo još uspješniji u strateškim ulaganjima. To su samo neke od aktivnosti koje sam sa svojim timom kao gradonačelnik provodio u godini koja je na izmaku, naveo je zadarski gradonačelnik Branko Dukić. Nema zastoja u razvoju Zadra navodi gradonačelnik:

          Pokrenuli smo mnogo projekata kao što je centar Mocire koji će se vjerujem početi graditi iduće godine, kao što je Centar za mlade koji će se također početi graditi iduće godine, također i Poduzetnički inkubator, da je naše gospodarstvo ovdje u gradu u rastu već tri godine,  to su stavke koji pokazuju da je grad Zadar jedan ozbiljan grad, grad koji grabi naprijed i da nema zastoja u gradu Zadru - kazao je uz ostalo gradonačelnik Dukić. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.