Hrvatski radio

Radio Zadar

Gradonačelnik Dukić o Radosovoj ostavci : "Ne mogu reći da sam iznenađen"

01.08.2018.

18:49

Autor: A. Kolanović - S.J. Mandić

ilustracija: Hrvoje Jelavić / Pixsell

ilustracija: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Foto: - / -

Na našu molbu da prokomentira ostavku prvog čovjeka gradske turističke zajednice u špici turističke sezone, zadarski gradonačelnik Branko Dukić izražava nadu kako je Rados dobrom pripremom sezone osigurao njezin uspjeh.

Ne mogu reći da sam iznenađen ali život ide dalje. S obzirom na osobne razloge podnošenja ostavke o tome želim da pitate njega, ne ulazim u osoobne stvari. Imao sam dobre odnose s gospodinom Radasom na pripremi sezone, vjerujem da je dobro radio i da će sezona u gradu Zadru biti jako dobra i vidjet ćemo da će biti na razini prošle sezone ako ne i puno bolja - navodi Branko Dukić u komentaru iznenadne ostavke prvog čovjeka TZ grada. 

O proceduri koja slijedi kaže : Turističko vijeće grada Zadra će sazvati skupštinu, natječaj za novog čovjeka će biti ubrzo i ne vidim razloga za brigu. Prema Pravilniku predsjednik Turističkog Vijeća grada Zadra a to je -gospodin Grgurović, on će voditi TZ do izabira novog čovjeka - izjavio je gradonačelnik Dukić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.