Hrvatski radio

Radio Zadar

Gradonačelnik: Razgovarat ćemo s predstavnicima Nadbiskupije

21.01.2021.

07:31

Autor: RZD - Grad Zadar

foto: grad Zadar

foto: grad Zadar

Foto: - / -

Upis djece u školu koja se gradi na Novom Bokanjcu bio je tema jučerašnjeg sastanka zadarskog gradonačelnika Branka Dukića i predstavnika Mjesnog odbora Bokanjac i Novi Bokanjac. Evo što je o tome jučer poslijepodne objavljeno na stranicama grada Zadra:

Jutros je u prostorijama MO Novi Bokanjac održan sastanak s predsjednicima MO Novi Bokanjac i Bokanjac zbog zabrinutosti stanovnika tih mjesnih odbora oko upisa djece u buduću osnovnu školu koja se gradi na Novom Bokanjcu. Na sastanku na kojem je bio gradonačelnik sa svojim suradnicima razgovaralo se o nedavnim medijskim napisima na temu upisa djece u osnovnu školu koju gradi Zadarska nadbiskupija. Građani su zabrinuti da se sva zainteresirana djeca neće moći upisati u školu, no Grad će uložiti sve napore  da do toga ne dođe. 

Gradonačelnik je najavio razgovor s predstavnicima Nadbiskupije i izrazio uvjerenje kako će sva djeca s Bokanjca i gravitirajućih područja naći svoje mjesto u toj školi, ukoliko ga žele - objavili su iz gradske uprave. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.