Hrvatski radio

Radio Zadar

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd pomaže siromašne

04.10.2016.

16:39

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru partner je u projektu vrijednom 8 milijuna kuna. Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru jedan je od partnera u provedbi projekta Humanitarni paket za Dalmaciju i Primorje čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Split.

Projekt teritorijalno pokriva područje sedam županija Jadranske regije, a provodi se u partnerstvu s 18 drugih društava Crvenog križa. Odnosi se na podjelu paketa humanitarne pomoći socijalno ugroženim osobama. Tijekom provedbe projekta, u nekoliko navrata, dijelit će se dvije vrste paketa – paketi prehrambenih i paketi higijenskih proizvoda.  Osnovni cilj projekta jest poboljšati kvalitetu života socijalno ugroženih osoba. 

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo biti dio ovako velikog projekta kojim ćemo našim najpotrebitijim korisnicima  sa područja grada Biograda na Moru te općina Pakoštane, Pašman, Sv. Filipa i Jakova te općine Tkon osigurati pomoć u prehrambenim i higijenskim paketima te doprinijeti poboljšanju kvalitete života naših korisnika – ističu u Gradskom društvu Crvenog križa Biograd.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.