Hrvatski radio

Radio Zadar

Guštajte uz "Naše male gušte"

09.12.2015.

08:07

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas u 11 sati otvaraju se "Naši mali gušti" trajat će pet dana, a svoje će proizvode predstaviti oko 85 izlagača iz Hrvatske i Slovenije. Božićni i novogodišnji ukrasi, suveniri od drva, kamena i stakla, suhomesnati i pekarski proizvodi, kolači, torte samo su neki od proizvoda koji se nude.

Tu su i pekmezi, džemovi, domaća tjestenina, ručno izrađeni sapuni, sol i proizvodi od soli, rakije, likeri, začini, vina i maslinova ulja, kozmetika, sokovi i sušeno voće, srebrni i unikatni nakit, eterična ulja i proizvodi od lavande, kozji sir i riblje konzerve, kruh ispod peke i soparnik, te brojni drugi proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih izlagača na izložbenom sajmu.

Zbog obnove Kneževe palače, manifestacija će biti održana u šatoru postavljenom na Trgu pet bunara čime će ovogodišnje izdanje "Đira po gradu", uz adventska događanja na Trgu Petra Zoranića, biti "produženo" na cijeli istočni ulaz na Poluotok. 

"Naši mali gušti" će biti otvoreni svakog dana od 9. do 13. prosinca u vremenu od deset sati ujutro do 20 sati navečer.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.