U skladu s običajem Badnjak je dan kada se služe posna jela, većinom riba. Stoga je zadarska peškarija jedno od najužurbanijih mjesta jutros u gradu. Tim povodom prošetali smo zadarskom ribarnicom i provjerili njeguje li se ta tradicija.
24.12.2013.
09:30
Autor: sjm
U skladu s običajem Badnjak je dan kada se služe posna jela, većinom riba. Stoga je zadarska peškarija jedno od najužurbanijih mjesta jutros u gradu. Tim povodom prošetali smo zadarskom ribarnicom i provjerili njeguje li se ta tradicija.
Brancin i orada prodaju se po 60 kn, lignje po 100, kn, škampe po 60 kn. No, prodavači se tradicionalno žale da ne baš najbolje iako je ribarnica prepuna.
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora