Hrvatski radio

Radio Zadar

Gužve u prometu

25.07.2015.

15:55

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a na više dionica HAK izvještava o kolonama i zastojima.

Na A1 pred naplatnom postajom Lučko na izlasku kolona je oko 4 km, na ulasku oko 1 km, dok su između Karlovca i Zagreba mogući povremeni zastoji u oba smjera,

A1 između Gospića i tunela Sveti Rok te između vijadukta Baričevići i čvora Maslenica, u smjeru Splita, povremeno se vozi usporeno u koloni,

Mokrih i skliskih kolnika ima mjestimice u dijelu Dalmacije i središnje Hrvatske, kao i na dionicama autoceste A1 između Karlovca i Zagreba te čvora Zadar 2 i tunela Sveti Rok. Vjetar povremeno usporava promet na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Brinje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima ne cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet uz moguće zastoje i na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Rijeka-Senj, Zadar-Pakoštane, Vodice-Šibenik-Primošten, Trogir-Split-Omiš-Lokva Rogoznica, Baška Voda-Makarska-Tučepi, Brist-Ploče-Klek i Zaton-Dubrovnik-Ćilipi-Karasovići te na državnim cestama DC425 čvor Ploče-Ploče, DC106 Novalja-Pag-Posedarje (A1), DC306 Nin-Vir-Zadar te DC66 Opatija-Lovran-Mošćenička Draga-Plomin-Labin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.