Hrvatski radio

Radio Zadar

HANFA: Tankerskoj plovidbi odobrena ponuda za preuzimanje dionica Turisthotela

11.03.2023.

08:07

Autor: HANFA/ Hina/ HRT Zadar

 Turističko naselje Zaton

Turističko naselje Zaton

Foto: AUTOR Dino Stanin / Pixsell

Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) na održanoj sjednici donijelo je rješenje kojim se društvu Tankerska plovidba odobrava objavljivanje ponude za preuzimanje društva Turisthotel. Cijena koju se Tankerska plovidba u ponudi za preuzimanje obvezuje platiti po dionici iznosi 610,53 EUR za svaku redovnu dionicu Turisthotela.

Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u petak je odobrilo Tankerskoj plovidbi objavljivanje ponude za preuzimanje Turisthotela po cijeni od 610,53 eura za svaku redovnu dionicu te turističke kompanije. U Hanfi su utvrdili da je prosječna cijena dionice Turisthotela u posljednja tri mjeseca prije nastanka obveze objavljivanja ponude iznosila je 581,59 eura, a najviša cijena po kojoj je Tankerska plovidba stjecala dionice je iznosila 610,53 eura, pa je cijena izražena u ponudi u skladu s odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava. 


Više na stranicama HANFA-e.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.