Hrvatski radio

Radio Zadar

HGK: Vukovarci predstavljaju turističku ponudu

20.05.2015.

08:09

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas u podne u Zadru u Županijskoj gospodarskoj komori bit će predstavljene turističke atrakcije i ponude Vukovarsko-srijemske županije. Mogućim turističkim partnerima bit će priređena i degustacija slavonsko-srijemskih proizvoda - domaći slani i slatki proizvodi, kozji sir, rakije, likeri i vina.

Događaj je nastavak prezentacija koje u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru organizira Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije u suradnji sa HGK Županijskom komorom Vukovar, uz potporu Hrvatske turističke zajednice.  Prezentacije su prvenstveno namijenjene turističkom sektoru i medijima, a s ciljem boljeg upoznavanja s konkretnom turističkom ponudom Vukovarsko - srijemske županije.   U ime TZ VSŽ-a prezentaciju će održati direktorica Turističkog ureda, gđa Rujana Bušić Srpak, a u razgovorima, druženju i upoznavanju pridružit će nam se predsjednica ŽK Vukovar Vinka Ivanković i direktori turističkih zajednica gradova s područja Vukovarsko - srijemske županije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.