Hrvatski radio

Radio Zadar

Hip hop zvijezde snimile video spot na otoku Pagu

08.09.2015.

09:53

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najveće hip hop zvijezde ovogodišnjeg fresh island festivala - Action Bronson, Joe Bada$$ i Statik Selektah izbacili su video spot s posebnom posvetom otoku Pagu, Hrvatskoj i festivalu. Video je u samo 2 dana pogledalo 140 000 ljudi.

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festival 2015 udružili su snage te snimili spot za hit singl “Beautiful Life” čija se radnja odvija na otoku Pagu. Radi se o trenutno najvećem svjetskom hip hop hit singl “Beautiful Life”. Na samom početku video spota kroz telefonski razgovor Action Bronson-a I Statik Selektah-a, Bronson  govori “ Im bout to eat some BBQ in my underwear”, “Lets just go to Croatia”. Zatim kreće video spot i natpis “Pag, Croatia” te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga.

Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje video spota na različitim lokacija otoka Paga – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i otoku. Finalni kadrovi video spota “Beautiful Life” prikazani su sa Fresh Island Festivala kada su i premijerno izveli pjesmu na oduševljenje publike. 

Očekuje se da će video spot pogledati i do 10 milijuna ljudi iz čitavog svijeta što je odlična promocija za Hrvatsku i otok Pag.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.