Hrvatski radio

Radio Zadar

Hitna pomoć od ponedjeljka u Poliklinici

30.11.2021.

10:24

Autor: Suzana Dražić

Hitna pomoć od ponedjeljka u Poliklinici

Hitna pomoć od ponedjeljka u Poliklinici

Foto: - / -

U tijeku je preseljenje županijskog Zavoda za hitnu medicinu u zgradu Poliklinike i prema najavama od idućeg ponedjeljka, 6. prosinca Hitna pomoć počinje s radom na novoj lokaciji. To nam je potvrdio i ravnatelj Zavoda Ivica Erlić.

Preseljenje u 180 metara četvornih prostora županijskog Zavoda za hitnu medicinu  u prizemlju Poliklinike je pri kraju. Dosadašnja adresa u Ul. Ivana Mažuranića 28 od ponedjeljka više neće vrijediti, a u novu Hitnu pomoć moći se se ući ili kroz glavni ulaz u Polikliniku ili sa istočne strane zgrade gdje je uređeno i parkiralište za vozila Hitne pomoći.  

Ivica Erlić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županijee

 Ravnatelj Ivica Erlić napominje da je Zavod  za uređenje i opremanje utrošio  oko 2 milijuna kuna, od čega  je 300 tisuća dala Zadarska županija.

  Županijski Zavod za hitnu medicinu preseljenjem bi trebao značajno i ušedjeti  jer im je najam u Poliklinici simboličnih jednu kunu, a do sada su plaćali 10 tisuća kuna  mjesečno. 

 A s obzirom na veličinu Zadra bilo bi nužno otvoriti i jednu ispostavu Hitne pomoći na rubnom dijelu grada npr. Biliom brigu kako bi bili dostupniji, ali je za sada to samo u fazi ideje., rekao je ravnatelj Ivica Erlić. 

 

 Uskoro bivša lokacija foto:Dino Stanin/Pixsell

Uskoro bivša lokacija foto:Dino Stanin/Pixsell

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.