Hrvatski radio

Radio Zadar

Hoće li se u nekadašnjoj zgradi Maraske dogoditi hotel?

11.04.2018.

12:58

Autor: Filip Buzov

HRT Zadar

HRT Zadar

Foto: - / -

Zašto još nije počela gradnja luksuznog hotela na mjestu nekadašnje zadarske tvornice "Maraska", gdje su obećani elitni gosti, jesu li turski investitori prevareni pa zato odustaju od projekta - upitao je na aktualnom satu zadarskog Gradskog vijeća vijećnik Mosta, Mladen Malta.

Podsjetio je i kako su posljednje najave bile da radovi kreću u rujnu prošle godine. Vijećnik Malta upitao je jeli investitorima obećana Tankerkomercova marina koju je kupio Crodux pa sad odustaju od projekta Maraska ili ga prodaju. Odgovorio mu je gradonačelnik, Branko Dukić: Grad Zadar je sve napravio da se tamo dogodi hotel. U više navrata je mijenjan, te ovako, te onako i ja stvarno očekujem da tamo nikne hotel. U raspravu se uključio i pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap: Vi ste postavili pitanje u vezi Marine, koliko ja znam, koncesioniranje Marine je u nadležnosti države, ne u nadležnosti grada i stvarno o tome ne znam ništa.

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.