Hrvatski radio

Radio Zadar

Hotelska usluga u hostelu

28.07.2015.

13:15

Autor: Ž. Morović Rudić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski Butique hostel Forum visoko kotira na ljestvici istorodnih smještajnih kapaciteta. Izvrsnost je osigurana ne samo kvalitetnom ponudom za goste, nego i sadržajima kojima u zimskim danima oživljava uspavanu Kalelargu. Treći rođendan ovaj dizajnerski hostel, proslavit će večeras na Forumu.

Rođendan će se slaviti na Forumu uz sve popularniju, sinjsku punkrock grupu M.O.R.T. i splitski T.B.F. Iako je otvoren prije samo tri godine, uoči ove turističke sezone hostel Forum je preuređen. 

             Višekrevetne sobe smo adaptirali u dvokrevetne. Tako smo postigli kvalitetu. Ne želimo biti samo spavaonica. Kada smo otvorili, prije tri godine u Zadru je bilo 6, 7 hostela, a sad ih je 20, ističe direktorica Nives Kalac.

Štoviše, kvalitetom usluge biti na hotelskoj razini, a ne odustati od hostelskih gostiju naša je ambicija, dodaje direktorica Kalac.

              Već nas nazivaju hibridnim hotelom. Uslugom se želimo približiti onoj hotelskoj ali ostajemo u sferi hostelskih gostiju. Možda budemo prvi objekt u hrvatskoj koji će nositi novu, dvojnu kategoriju, najavljuje Kalac.

Hostel Forum kandidiran je za Turistički cvijet koji će se ove godine prvi put dodijeliti i u kategoriji hostela na Danima turizma.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.