Hrvatski radio

Radio Zadar

Hrvatski turizam uspješna je priča

23.10.2013.

11:16

Autor: Božidar Kolega

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatski turizam uspješna je priča i Hrvatska je svakako poželjna turistička destinacija, čulo se danas na skupu turističkih stručnjaka u Petrčanima.

Tema skupa na kojem se okupilo 60-tak međunarodnih i domaćih turističkih djelatnika je elektronički marketing u turizmu, a skup se inače održava uoči Dana hrvatskog turizma koji sutra počinju u Zadru i na kojem će, najavio je zamjenik ministra turizma Želimir Kramarić, biti predstavljena nova strategija marketinga hrvatskog turizma. Njime se težište oglašavanja prebacuje s tradicionalnih načina na on line oglašavanje te jačanje destinacijskog menadžmenta, najavio je Kramarić. 

Već se najavljuje da će jedna od ključnih stvari u strateškom marketinškom planu biti značajno povećanje udjela online promocije u odnosu na postojeću offline promociju i to je jedan od noviteta. Značit će to da će turizam i hrvatski turizam još bolje integrirati u ukupne globalne trendove i ukupne globalne mogućnosti koje te nove tehnologije pružaju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.