Hrvatski radio

Radio Zadar

HSP dr.AS: podružnice u Škabrnji i MO-u Bokanjac

14.03.2013.

19:11

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik podružnice Škabrnja je Elvis Gospić, dopredsjednici Hrvoje Pavičić i Nediljko Bilaver, Ante Šunić tajnik, a Denis Ivković rizničara podužnice. Za predsjednika MO Bokanjac izabran je Marinko Dražević, a članovi IO su Bore Perica, Aldo Matešić, Ante Pavić, Divna Matešić, Željko Vartušek, Rosa Perica i Marin Ćustić.

U sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore u Zadarskoj županiji HSP dr. Ante Starčević osnovajo je jo dvije  podružnice, u Općini Škabrnja i Mjesni ogrank Bokanjac.

Na izbornom zboru za mjesni ogranak Bokanjac za predsjednika ogranka izabran Marinko Dražević, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Bore Perica, Aldo Matešić, Ante Pavić, Divna Matešić, Željko Vartušek, Rosa Perica i Marin Ćustić. 

Na izbornom zboru podružnice Općine Škabrnja kojemu je pristupilo 32 člana, za predsjednika podružnice izabran je  Elvis Gospić dok su dopredsjednici Hrvoje Pavičić i Nediljko Bilaver. Ante Šunić izabran je za tajnika podružnice a Denis Ivković za rizničara. U Izvršni odbor još su izabrani Ante  Ražov, Frane Brkić, Boris Gospić i Zvonko Pavičić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zdenko Vidić, dok su članovi Nediljko Brkić i Slavko Ivković, priopćeno je iz HSP-a dr. Ante Starčević.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.