Hrvatski radio

Radio Zadar

HSU predstavio kandidate za lokalne izbore

18.05.2017.

13:52

Autor: Iva Rogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) koja je na koalicijskoj listi HDZ, HSU, HSP AS, HRAST i NARODNA STRANKA REFORMISTI danas je predstavila kandidate za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu. Ukupno imaju 12 kandidata, od toga su dva kandidata za Gradsko vijeće i tri za Županijsku skupštinu.

HSU danas je predstavio svoja tri kandidata: Duška Vukovića i Borisa Frakina kao kandidate za Gradsko vijeće Grada Zadra i Suzanu Dundović za Županijsku skupštinu. Duško Vuković optužio je članove SDP-a u da su u Upravnom vijeću Luke sabotirali razvoj Gaženice:

"Pet godina Zadar nije na tržištu kruzerskog potencijala, nije na tržištu Ro-Ro luke brodova. Pet su godina u Upravnom vijeću luke bila tri SDP-ova vijećnika koji su zapravo davali suglasnost za takav odnos prema Zadru."

Poboljšanje kvalitete života umirovljeničke populacije naš je prioritet, kaže Branislav Jelenić, predsjednik Županijske organizacije HSU-a:

"Imamo razumjevanja za starije ljude na svim razinama, počevši od zdravstvene skrbi, preko druženja, do onih najnemoćnijih, ljudi koji jednostavno nemaju dovoljna primanja da mogu plaćati ono najosnovnije."

Iz Hrvatske stranke umirovljenika kažu da očekuju dva mandata u županiji i jedan u gradu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.