Hrvatski radio

Radio Zadar

"Htjeli bismo vidjeti više Zadrana, dođite se uvjeriti kako će to biti posve drukčija manifestacija"

10.08.2022.

10:37

Autor: ŽK - SJM

Noć punog miseca

Noć punog miseca

Foto: Filip Brala / pixsell

Kompletna ugostiteljska ponuda bit će na mulu, napravit će se velika konoba na Rivi sa 6 provjerenih ugostitelja, ogromna terasa s 200 sjedećih mjesta, posebno dekorirana- nećemo novi kamen na obnovljenoj  Rivi koristiti za ugostiteljstvo - kaže nam inicijator manifestacije Neno Stojaković, iz Udruge Propela. Organizatori žele vidjeti više Zadrana na Rivi . Noć punog miseca nakon dvogodišnje stanke održat će se od četvrtka 11. - subote 13. kolovoza. 

Noć punog miseca je manifestacija koja promovira tradiciju, povijest, kulturu, običaje i gastronomiju zadarskog kraja. Festival je to hrane, kulture, tradicije i običaja zadarskih otoka, priobalja i zaleđa. Neno Stojaković poziva Zadrane : 

N. Stojaković

Najava Festivala

Najava Festivala

Foto: ./. / Radio Zadar

Manifestacija počinje u četvrtak otvaranjem sajma malih obrta i OPG-ova .U petak navečer na pozornici ispod mjeseca očekuje nas nastup Duje Stanišića i bogata ugostiteljska ponuda koja će po prvi puta biti organizirana na Mulu koji će se pretvoriti u veliku konobu. Za završnu večer, u subotu, uz obilje dobre spize, Zadrane i njihove goste zabavit će klape Donat, Diadora i Kontrada te Duo Amadeus. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.