Hrvatski radio

Radio Zadar

Humanitarno skidanje "Bleka i Konja"

22.11.2016.

11:12

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

KUD Bleke i Konji ovoga petka će javnosti svoj "golišavi" kalendar za 2017. godinu. Predstavljanje kalendara je na zadarskoj peškariji u 10 sati. Tematika ovog kalendara su muški aktovi naslonjeni na logičnost mjeseca koji se predstavlja.

Naglasak ovog umjetničkog djela je propitivanje našeg poslanja i prihvaćanje prolaznosti na ovom svijetu kao razlog za dobra djela, ističu iz KUD-a. Crno-bijeli kalendar, standarnih dimenzija s plus stranicom mjeseca "Gratis", uhvaćen objektivom majstora fotografije Frane Pavića i Marijane K., namijenjen je prvenstveno ženama i onima koji vole ono što i žene (umjetnost).

Kalendar će od petka biti u slobodnoj prodaji po akcijskoj cijeni u darovnom dućanu Malta i sex shopu u Varoši. Zainteresirani ga mogu nabaviti i preko članova Udruge. Ovaj umjetnički kalendar ima humanitarni cilj za napuniti police socijalne samoposluge u mjesecu siječnju koji je dokazano najduži.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.