Hrvatski radio

Radio Zadar

"Hupseri" na popravku, dodatna izdvajanja za zelene površine

14.09.2019.

10:57

Autor: Filip Buzov

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / -

Uoči početka školske godine intenzivno se obnavljala horizontalna cestovna signalizacija u blizini zadarskih škola i vrtića, veći zahvati u tom smislu odrađeni su na Trgu Gospe Loretske - izvijestio je pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša grada Zadra Robertino Dujela.

Priznao je i kako takozvani uspornici na prometnicama nisu najsretnije rješenje te se stoga kreće u projekt postavljanja prometnih kamera za nadzor, a cijeli posao u idućoj godini odradit će se u dogovoru sa zadarskom policijom. Evo što još mogu očekivati vozači u Zadru, te koliko se još dodatno ulažu sredstava za održavanje zelenih površina: 

Izradili smo elaborat i projektnu regulaciju za sanaciju onih neprihvatljivih "hupsera" na dionici Tuđmanove ulice, neovisno o tome što će ta prometnica ići u rekonstrukciju kroz naredne dvije godine, jer smatramo kako tu moramo osigurati dodatnu sigurnost... Pratimo potrebe, tako da smo Nasadima osigurali dodatnih 800 tisuća kuna , kako bi održavanje javnih i zelenih površina bilo primjereno, odnosno na zavidnoj razini... -  izvijestio je pročelnik Robertino Dujela.

pročelnik Robertino Dujela:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.