Hrvatski radio

Radio Zadar

HZSN i ŠZGZ: Zadarski sportaši u petak za Socijalnu samoposlugu

22.12.2016.

20:06

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatski zbor sportskih novinara, sekcija Zadar, u suradnji sa Športskom zajednicom Grada Zadra, drugu godinu zaredom povodom božićnih blagdana organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

Želja nam je uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva, a velik broj njih se već odazvao ovoj akciji, koja će se održati u petak, 23. prosinca u 10 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Također, ovom prilikom pozivamo i sve ostale da se uključe, kako bismo zajedno uljepšali nadolazeće blagdane mnogim obiteljima. Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava...

Za sve upite slobodno se obratite na ovaj e-mail, ili na brojeve telefona 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar) i 091/502-2291 (Ante Župan, tajnik HZSN Zadar).

Pokažimo zajedno koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.