Hrvatski radio

Radio Zadar

I Biograd svoj Božićni sajam ima

10.12.2016.

12:30

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon uspješnog drugog po redu Božićnog sajma sve je spremno za novi sajam koji će se održati večeras u u 18 sati u Biogradu u parku kod kolodvora. Iznimno dobru predblagdansku atmosferu koju su prošlu subotu prenijeli članovi benda Zaratino nastavit će ovaj puta AJ Trio ft. Elena Stella

Nastup će imati i Dječji vrtić Biograd, dramska sekcija Osnovne škole Biograd te biogradske mažoretkinje. Naravno, sajma ne bi ni bilo da nije naših vjernih izlagača koji upotpunjuju sliku Božićnog sajma pa nas tako i ovaj puta očekuju: Kreativna udruga Karta Kanta, Udruga Jadranski kovač, Udruga Selekta, KUD Kralj Tomislav, KUD Sv. Ivan Medviđa, OPG Mateo, Marija Balen, Tatjana Sikirić, Marija Stipković, Marica Tolić, Fedora Bačinić, t.o. Sandra, t.o. Gogi, Udruga Hippocampus, OPG Ante Grdaš, Dječji vrtić Biograd, j.d.o. Frita, Angelus d.o.o., Društvo Naša djeca, OPG Čirjak, Bara&Nensi, Kule Biograd d.o.o., t.o. Školjka, Stanka Glinac, Udruga Matice umirovljenika Biograd na Moru, Božana Mitrović, Školska zadruga Lavanda te Srednja škola Biograd na Moru.

Oni će nam po običaju nuditi svoje rukotvorine, božićne ukrase, prirodnu kozmetiku, peći će kolače, dijeliti će kobasice s roštilja, kuhano vino, čučku, riblje specijalitete i mnoštvo drugih stvari. Niti ovaj sajam neće proći bez ponija koji će biti u parku i kojeg će djeca moći jahati ili se slikati s njim.

Spominjući slikanje ne  zaboravite na Djeda Mraza koji će doći kako bi čuo božićne želje sve djece i kako bi im podijelio poklone.

Stoga povedite svoje najmilije i pridružite se na dobroj zabavi u gradu i istinskom predblagdanskom ugođaju, poručuju organizatori Grad Biograd i TZ Biograd.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.