Hrvatski radio

Radio Zadar

I dalje pristižu osobe s područja stradalih u potresu.

09.01.2021.

10:32

Autor: Zadarski Stožer /HRT Zadar

Marko Dimic/PIXSELL

Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / -

Prema dosad pristiglim podatcima, na području Zadarske županije trenutno boravi 315 osoba s područja stradalih u potresu. Iz zadarskog Stožera i dalje pozivaju da se u takvim slučajevima dostave podaci uz napomenu kako se tu može potražiti i pomoć.

Iz priopćenja ZD Stožera

Molimo sve obitelji ili njihove domaćine, ukoliko imaju potrebe za bilo kakvom vrstom pomoći (hrana, odjeća, liječnička skrb ili bilo koji drugi oblik zdravstvene zaštite) da se jave na telefonski broj 350-318 ili e-mail stozercz@zadarska-zupanija.hr.


Sve stanovnike Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji s područja pogođenih potresom i dalje pozivamo da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti informacije Stožeru civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti i na e-mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije (stozercz@zadarska-zupanija.hr).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.