Hrvatski radio

Radio Zadar

11:58 / 13.03.2013.

Autor: Toni Pajkin

I Sv. Filip i Jakov će imati svog Petrinu!?

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Neobično se SDP-ov kandidat za načelnika općine svetog FiIipa i Jakova, Evis Serdar, predstavio javnosti. Uvrijedio je ministra financija Slavka Linića i ne samo njega, rekavši da on i njegova ekipa, nisu, kao oni iznad 60-te koji su izgubili mentalnu snagu i životnu energiju, a tim su mu, oni koji znaju "što i kako za sebe i svoju obitelj"

Kadrovsku izbornu križaljku SDP-a na lokalnim izborima popunio je ovaj tjedan kandidat za načelnika općine sv. Filip i Jakov, Elvis Serdar. Rekao je za sebe da je mlad čovjek u naponu snage. U svojem nastupu je možda nenamjerno, a možda i namjerno uvrijedio sve one koji imaju 60 i više godina. Uvrijedio je tako ni manje ni više nego ministra financija Slavka Linića(64). Rekao mu je da je izgubio mentalnu snagu i životnu energiju. No nije to sve. Predstavljajući svoj tim, a to su "mladi i školovani ljudi", rekao je da znaju "što i kako za sebe i svoju obitelj". Rad za opće dobro mu je nekako promaknuo. Vjerojatno je mislio jedno, a rekao drugo, ili je rekao ono što je mislio, a nije htio reći...

Poslušajte.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.