Hrvatski radio

Radio Zadar

Igra traženja blaga : 5 za peticu!

30.05.2019.

11:59

Autor: HRT-Radio Zadar/Grad Zadar

Igra traženja blaga : 5 za peticu!

Igra traženja blaga : 5 za peticu!

Foto: - / -

Kreće igra traženja blaga u sklopu Dana izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola. U subotu, 1.lipnja u 10:00 sati, na web stranicama Grada Zadra i svih osnovnih škola Grada bit će objavljeno 5 zagonetki! Zagonetke će se moći rješavati do 2. lipnja u 20:00 sati.

Za sudjelovanje u ovom zanimljivom izazovu potrebno je otići na lokacije navedene u zagonetkama i riješiti zadatak, fotografirati se na lokaciji, a potom rješenja svih zagonetki i fotografije sa lokacija poslati email-om na adresu:

5zapeticu@gmail.com

Uz rješenja svih 5 zagonetki i fotografija sa svake lokacije potrebno je navesti  ime i prezime učenika/ce, te školu i razred koji pohađa.

Najbrži/a, sa svim točnim rješenjima i svim fotografijama osvaja najviše bodova i time vrijednu nagradu – tablet!

Pobjednik igre „5 za peticu!“ biti će objavljen 7. lipnja 2019., u 10:00 sati, na Narodnom trgu, u sklopu svečanog otvorenja Dana izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra.

 Pozivaju se učenici na sudjelovanje u ovoj zabavnoj igri, riješite izazove koje su vam pripremili, upoznajte svoj grad i osvojite vrijednu nagradu!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.