Hrvatski radio

Radio Zadar

Ilirija božićnicom od 2.500 kn nagradila svoje radnike

22.12.2018.

07:35

Autor: rzd

Ilirija božićnicom od 2.500 kn nagradila svoje radnike

Ilirija božićnicom od 2.500 kn nagradila svoje radnike

Foto: - / -

Biogradska Ilirija svojim zaposlenicima isplatila je božićnice u maksimalnom neoporezivom iznosu od 2.500,00 kuna uz prigodne darove i darove za 153 djece zaposlenika kompanije, priopćeno je iz tvrtke

  ILIRIJA d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru, kao društveno odgovoran poslovni sustav vodeći računa o svojim zaposlenicima kao ključnim nositeljima poslovnog procesa u svojoj do sada najboljoj poslovnoj godini isplatila je božićnicu u maksimalnom neoporezivom iznosu od 2.500,00 kuna. U odnosu na 2017. godinu iznos božićnice je povećan za 25%.

         
        Goran Ražnjević, predsjednik Uprave ILIRIJE d.d..

„Svjesni da kvalitetu usluge u turizmu i zadovoljstvo naših preko 6.000 gostiju dnevno u sezoni samo u našem turističkom sektoru (hotelijerstvo, nautika, kamping i DMK Ilirija Travel), ne uključujući dnevne posjetitelje naše City Gallerije u Zadru, stvaraju naši zapsolenici stoga smo u 2018. godini posebnu pažnju posvetili razvoju ljudskih potencijala i brizi o našim zaposlenicim, ali i njihovim obiteljima. ILIRIJA d.d. po prvi put pored božićnice dodijelit će i prigodni dar u naravi za 153 djece naših zaposlenika koji će djeci biti uručen na za toj posebnoj organiziranoj predstavi u subotu, 22. prosinca.

Nadalje, kompanija već dugi niz godina organizira Godišnje okupljanje svojih zaposlenika te  prigodni Božićni i novogodišnji domjenak na kojem se tradicionalno osvrćemo na postignuća u tekućoj godini uz jačanje međusobnog zajedništva, uvažavanja i poštovanja ne samo ILIRIJE kao poslovnog subjekta već ILIRIJE kao zajednice svih naših zaposlenika i njihovih obitelji  “ – Goran Ražnjević, predsjednik Uprave ILIRIJE d.d..

I u narednoj poslovnoj godini kompanija će izrazitu pažnju posveti brizi o svojim zaposlenicima i daljnjem razvoju ljudskih potencijala stavljajući naglasak na zapošljavanju lokalnog stanovništva, od čega 99% svih zaposlenika ILIRIJE dolazi sa područja Zadarske županije, te daljnjem razvoju motivirajućeg radnog okruženja i brizi o povećanju njihovih materijalnih prava.

goran-raznjevic-predsjednik-uprave-ilirije.jpg

goran-raznjevic-predsjednik-uprave-ilirije.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.