Hrvatski radio

Radio Zadar

"Imam ozbiljne indicije da se Božu Petrova prati"

05.06.2016.

12:12

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u Zadru je nastavio obilazak županijskih organizacija te je prokomentirao i aktualnu političku situaciju. Ponovio je da Hrvatska, nažalost, proživljava paralizu svih državnih institucija:

Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova prati. Imam ozbiljnih indicija da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci. Imam ozbiljnih indicija i da smo poskupjeli zdravstveno osiguranje. Imam vrlo ozbiljnih indicija da HDZ opet brine o privatnim interesima i svom džepu, a ne o hrvatskim državnim, nacionalnim interesima i imam uvjerenje i indicija da ćemo ih pobijediti na izvanrednim izborima i popraviti sve što su uništili u zadnjih šest mjeseci. Prvenstveno mislim na milijarde kuna koje smo propustili i na integritet i imidž Hrvatske koji su uništili u zadnjih nekoliko mjeseci - poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Imamo puno potencijala u Zadru. Vrijeme koje je pred nama dokazat će da je organizacija koju naši ljudi ovdje vode dovoljno kapacitirana i vodstvo je dovoljno dobro da možemo napraviti dobre rezultate, ne zbog stranke, nego zbog građana Zadra i Zadarske županije - poručio je Ivan Vrdoljak s konferencije za novinare u Zadru.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.