Hrvatski radio

Radio Zadar

Inspektori pregledali brodove prije noćnog izleta

22.08.2020.

13:17

Autor:

party, brod, zadar, koronavirus

party, brod, zadar, koronavirus

Foto: - / -

Nakon što je nacionalni Stožer Civilne zaštite ograničio rad kafića i klubova do ponoći, ugostitelji su se dosjetili pa mlađe građane voze na večernje izlete po zadarskom kanalu. Zabave je, noćas, kako doznajemo bilo i na "kolanjskom" dijelu party plaže Zrće - na Katarelcu.

Za razliku od večer prije, u petak navečer su iz zadarske luke isplovila dva broda s mladima, u najmu dvaju zadarskih noćnih klubova. I dok je na jednom bilo tridesetak gostiju, doznajemo da je na drugome bilo više od stotinu. Prije isplovljavanja obišli su ih inspektori Ravnateljstva Civilne zaštite u pratnji policije. Očito da nisu utvrdili bilo kakvu nepravilnost, jer su brodovi s gostima isplovili na more. 

Istodobno u klubu na otovorenom na plaži Katrelac, koja je u sastavu općine Kolan, zabavljalo se, ali samo do ponoći. Kako smo doznali, svim gostima mjerila se temperatura i dezinficirale ruke, a na ulazu u klub na ekranu se u svakom trenutku moglo vidjeti koliko je gostiju unutra. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.