Hrvatski radio

Radio Zadar

Irena Dragić: Hoće li se Kalmetin sin zaposliti na aerodromu?

29.01.2019.

15:20

Autor:

izvor: SDP Zadar

izvor: SDP Zadar

Foto: - / -

SDP-ovci su se na današnjem aktualnom satu zadarskoga Gradskog vijeća uglavnom bavili zapošljavanjima. Jelena Jelavić o tome koje kompetencije moraju imati učitelji da bi dobili posao, a Danijela Vukoša o tome zašto se u gradskim poduzećima zapošljava bez javnih natječaja.

Irena Dragić je pak postavila pitanje postaje li zadarska Zračna luka sigurna luka "za sve članove HDZ-a, za vaše sinove, braću i rođake.". Saznajemo da će sljedeći koji će sletjeti u Zračnu luku i zaposliti se početkom veljače bit Kalmetin sin. Je li vam upravo cilj ovoga zapošljavanja u zračnoj luci da upravo vaši sinovi zažele zbogom onima, koji zbog ovog odvratnog nepotizma odlaze iz Zadra, upitala je gradonačelnika Branka Dukića. 

Njegov odgovor bio je vrlo kratak. To ćete pitati direktora Zračne luke, država je tu praktički vlasnik. Što ja imam sa Zračnom lukom, odgovorio je Dukić. Inače, Grad Zadar je suvlasnik zadarskoga aerodroma u 20-postotnom udjelu. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.