Hrvatski radio

Radio Zadar

Iskrilo se na Aktualnom satu

28.05.2015.

13:22

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelniče, kninska gradonačelnica Josipa Rimac izjavila je da će u slučaju podizanja optužnice protiv nje, podnijeti ostavku. Hoćete li i vi u slučaju optužnice dati ostavku? Pitao je gradonačelnika Božidara Kalmetu vijećnik Marko Pupić Bakrač.

Kalmeta mu je odgovorio : Niste me vi birali pa me nećete ni opozvati. Ja odgovaram samo građanima. A na izborima sam vas potukao do nogu. Nakon toga Antun Novoselović iz SDP upitao je gradonačelnika Kalmetu, zašto u osam ministarskih godina, kao moćan političar, nije zadržao status zadarske Policijske uprave u rangu splitske ili inicirao osnivanje Pnuskoka. Dodao je kako bi se na taj način zaposlilo i oko 150 ljudi. Mogli ste tražiti i ured Uskoka, jer bi ovdje ionako imao posla, rekao je Novoselović. Kalmeta mu je odgovorio kako je kao ministar napravio toliko za Zadar i ovaj kraj koliko mnogi neće u budućnosti. Naveo je Gaženicu, spojnu cestu, MAS, odvodnju i druge projekte. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.